Yritys

LASINPOJAT® tarjoaa asiakkailleen ajoneuvolaseja kaikenikäisiin autoihin sekä tarvittavat materiaalit lasien asennukseen ja kiveniskemien korjaukseen. Toimitilamme sijaitsevat Neulamäen teollisuusalueella Kuopiossa. Tuulilasien asennuksiin ja korjauksiin erikoistuneet ammattilaisemme toimivat varastohallien yhteydessä. Verkkokaupastamme löydät helposti tarvitsemasi tuotteet. Täällä hetkellä varastossa n. 2500 tuulilasia, päivitämme tuoteluetteloa jatkuvasti. Verkkokauppa palvelee vain yritysasiakkaitamme. Kaikki verkkokaupan hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%.

Lasinpojat Oy on toiminut 2016 lähtien Kuopiossa. Asentajillamme on vuosien kokemus auton tuulilasien vaihdosta, paikkauksesta sekä muista autojen lasien vaihdosta. Kokemusta löytyy myös rekka-autoista, linja- autoista sekä asuntoautoista. Yrityksessä toimii tällä hetkellä kolme asentajaa joilla on kokemusta tuhansien lasien vaihdosta. Yrityksemme toimii myös tuulilasien maahantuojana joka takaa edullisen hintatason.

Valikoimasta löytyy myös kaikki tuulilasin asennuksessa tarvittavat tarvikkeet( listat,kiinnikkeet, liimat). Teemme työmme huolellisesti ja ammattitaidolla, koska kyseessä on asikkaidemme turvallisuus ja haluamme taata heille turvallisia ajokilometrejä.


Visio

Tarjoamme Itä-Suomen parhainta, edullisinta ja asiakasystävällisintä tuulilasin vaihtopalvelua

Missio

Selkeä ja turvallinen näkymä

Notification